Selecteer een pagina

Afscheid van Meander

Het naderende afscheid staat, met name in de tweede helft van 2023, in het middelpunt van onze belangstelling. De laatste huurders zijn per 1 september naar een andere werkplek vertrokken.
We hebben aardig de tijd genomen om hierbij stil te staan. Met elkaar hebben we tijdens een borrel teruggekeken, bij ‘het nu’ stilgestaan en aandacht gegeven aan de toekomst.
Met warme gevoelens kijk ik hierop terug. Een goede sfeer, professionaliteit, humor, loyaliteit, collegialiteit  en de persoonlijke noot zijn voor mij altijd belangrijke sleutelwoorden.
De cirkel is rond. Frans en ik begonnen in 2002 met plannen maken om een eigen bedrijf te starten. In 2003 volgde een ingrijpende verbouwing en 2004 was het geboortejaar van Centrum Meander.

Tijd is kostbaar
Meer dan twintig jaar hebben we met heel veel plezier, energie en interesse gewerkt op Rijksweg 115. Toch hebben we gezamenlijk besloten om er, in deze vorm, een punt achter te zetten. We kunnen onze tijd maar één keer uitgeven.
Het is wél even wennen om, onder andere, niet dagelijks omgeven te zijn met collega therapeuten. Met name wil ik Thijs noemen, die ruim elf jaar vrijwel iedere werkdag  aanwezig is geweest. Het is geweldig om mee te maken dat hij al heel wat jaren een bloeiende praktijk heeft. Ik zie bij hem veel passie voor datgene wat hij doet, oprechte interesse in mensen en een niet aflatend enthousiasme om te blijven leren.
Dit alles zal hij op zijn nieuwe werkplek in Bakkum zeker voortzetten.
Thijs is vanaf nu te vinden op www.hetmassagepunt.nl
Frans en ik kijken met dankbaarheid terug. Dankbaar voor de vele contacten en het vertrouwen dat aan ons is gegeven. Het is fijn, mede door jullie inzet, om te werken aan een hogere kwaliteit van leven.

Wij blijven in beweging
De definitieve sluitingsdatum van Meander is 1 januari 2024. We zijn druk bezig met alles wat komt kijken bij de beëindiging van ons bedrijf.
In oktober bijvoorbeeld gaat onze website uit de lucht. Er komt een andere voor in de plaats, namelijk mijn blogsite. Je kunt me dus blijven volgen!
Het webadres wordt: www.margarethbeerepoot.nl met mailadres info@margarethbeerepoot.nl
Frans zal nog voor twee dagen in de week op zijn werkkamer te vinden zijn. Het is zijn wens, weliswaar met minder uren, op persoonlijke titel door te gaan.
Afspraken kunnen gemaakt worden door hem te appen of bellen op 0610565226 of een mailtje naar ftpunt@hotmail.com te sturen.

Leef jij het leven dat je zou willen leven?
Een heleboel dingen doe je niet bewust. Je neemt bijvoorbeeld elke dag dezelfde route naar je werk, naar de school van je kinderen of naar je yogastudio. Doe eens iets anders. Fiets, rijd of loop door straten waar je misschien nog nooit geweest bent.
Doorbreek je vertrouwde gewoontes. Begin een nieuwe hobby. Je wereld wordt hierdoor een stukje groter.
Kleine veranderingen leiden vaak tot nieuwsgierigheid naar het ‘grotere’ werk.

Jij bent de regisseur over je eigen leven
Natuurlijk hoef je niet van baan te veranderen als je daar helemaal op je plek bent of je bedrijf te
beëindigen, zoals wij.
In de waan van de dag kan je jezelf verliezen. De meesten van ons staan constant aan. Per dag heb je, als je niet uitkijkt, met een constante stroom van prikkels te maken. Er is nauwelijks meer ruimte om zelf te denken.
Las eens een avond stilte in. Geen radio of tv, geen telefoon of andere schermen. Wil of kan je daar bijna niet aan denken? Begin dan eens met een uur. Het gaat je zeker wat opleveren. Je komt daarmee eerder uit bij datgene wat voor jou belangrijk is.
Het mooie en geruststellende is dat wanneer je ervoor kiest om een deur te sluiten er altijd een andere open gaat. Succes!