Selecteer een pagina

Ik heb ze allemaal uitgeprobeerd en ze werken echt.

Natuurlijk kan het niet altijd een succes story zijn. Iedere dag is er weer één en je kunt gewoon opnieuw beginnen. Weet je wat ik het allerbelangrijkste vind om een energiek, dus lichter leven te leiden? Het hebben van inspiratie!

Inspiratie heb je nodig om ergens voor te gaan.

Ga voor jezelf eens na wat jouw passie is. Het maakt niet uit op wat voor vlak het ligt. Het is iets wat helemaal bij jou hoort. De mooiste dingen ontstaan als je je gevoel durft te volgen, zodat je zo nu en dan in een flow terecht kunt komen. Ken je dat, alles lijkt vanzelf te gaan. Plaats en tijd zijn niet belangrijk.

Je kunt bijvoorbeeld ook veel inspiratie halen uit een goed gesprek met een vriend of vriendin. Neem helemaal de tijd om het plezier van deze ontmoeting bewust te beleven. Later kan je deze ervaring opnieuw meemaken door eraan terug te denken. Je zult merken dat je het fijne gevoel bij je houdt, ook al is je vriend of vriendin al lang weer naar huis. Je kunt je dan voor langere tijd heel licht en gelukkig voelen. Daarvoor is het wel nodig dat je af en toe de tijd neemt om alleen te zijn. Dan heb je de rust om je fijne gevoelens weer naar voren te halen.

Ga je voor de rest van je leven dingen doen die je verstandig lijken of dingen doen die je leuk vindt? Uit: Boekje waar je blij van wordt, Guido Weijers.

 

Plan vandaag je vrije dagen in.
Om van het leven te genieten of om onafgemaakte zaken af te handelen.

Glimlach eens wat vaker.
Je zult er van opkijken hoe vaak dat positief uitwerkt.

Blijf je best doen voor de ander.
Dat deed je zeker in het begin toch ook? Die ander is het waard en zal er door aangestoken worden!!

Flink opruimen in je huis is opruimen in je hoofd.
Maak tijd vrij, zo lang je nodig hebt, om je huis op orde te brengen en merk het verschil in je hoofd

Geniet van het leven en tel je zegeningen.
Als jij gelukkig bent, profiteert de omgeving daarvan mee.